Колись давно, в радянських їдальнях готували всім відомі сирні коржики, присипані цукром.

Хрусткий солодкий смак ласощі, Напевно, багато хто пам'ятає з дитинства, а сьогодні ми пропонуємо згадати забутий рецепт і порадувати себе і свою сім'ю смачним блюдом.

Для їх приготування нам будуть потрібні наступні інгредієнти:

Борошно-2,5 склянки
Розпушувач - 1 ч. л.
Цукор-200 гр
Масло вершкове-100 гр
Яйце-3 шт
Сир-300 гр
Сіль - за смаком

У залізну миску кладемо цукор, ванілін і 100 грамів м'якого вершкового масла. Візьмемо дерев'яну ложку і як слід розітремо всі інгредієнти.

Повинна вийти ось така маса.

В іншу миску кладемо 300 грамів сиру, 3 яйця і трохи солі. Занурювальним блендером збиваємо все до однорідної маси.

Беремо третю миску, в якій знаходиться борошно з розпушувачем і додаємо в неї вміст двох інших мисок. Замішуємо тісто поки воно не стане щільне і не буде липнути до рук.

Даємо йому трохи постояти, ділимо на дві частини.

Розкачуємо тісто.

І вирізаємо фігурки.

Далі кожну фігурки з одного боку умочуємо в цукрі і кладемо на деко, попередньо змащене вершковим маслом. Ставимо в духовку на 20 хвилин при температурі 180 градусів.

Дістаємо і насолоджуємося смаком. Приємного апетиту!

Раніше Hyser писав про те, як приготувати м'ясний розсольник за рецептом наших прабабусь.

Також Hyser повідомляв рецепт смачних коржів з рису, картоплі та часнику.

Нагадавши забутий рецепт справжнього українського борщу.