Любителі свинини обов'язково оцінять це блюдо. Свинячі реберця по-канадськи готуються за особливим рецептом з дотриманням всіх пропорцій в приготуванні соусу.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяСоус дарує м'ясу ніжність, воно стає соковитим, ароматним і з легкістю відділяється від кістки.
Сам же процес приготування досить легкий - з ним може впоратися навіть новачок. Буде потрібно лише ваше бажання і дві години вільного часу.
Інгредієнти для 6-ти порцій:
* Ребра свинячі - 2 кг 
Для сухого маринаду: 
* Цукор коричневий - 2 ст. л. 
* Червоний перець чилі мелений - 1 ч. л. 
* Гірчиця суха - 1 ч. л. 
* Цибуля сушена - 1/2 ч. л. 
* Паприка солодка мелена - 1 ст. л. 
* Перець чорний мелений - 1/2 ч. л. 
* Сіль - 2 ч. л. 
Для соусу: 
* Перець червоний мелений - 1 ч. л. 
* Цибуля сушена - 1 ч. л. 
* Сушений часник - 1/2 ч. л. 
* Масло вершкове - 50 г 
* Кетчуп - 150 мл 
* Яблучне пюре - 150 мл 
* Яблучний оцет - 3 ст. л. 
* Цукор коричневий - 2 ст. л. 
* Гірчиця діжонська - 1 ст. л. 
* Вустерський соус - 1 ст. л. 
* Соус Табаско - 1 ч. л. 
* Паприка солодка - 1 ст. л. 
* Перець чорний мелений - 1/2 ч. л. 
* Сіль - 1 ч. л.
Візьміть миску і змішайте в ній цукор коричневий, червоний перець чилі мелений, гірчицю суху, цибулю сушену, паприку солодку мелену, перець чорний мелений і сіль.
 
        
Візьміть ребра і видаліть з них плівку.
 
        
Отриманою сумішшю натріть реберця з двох сторін, загорніть ребра в пергамент і відправте в холодильник на 10 годин.
 
        
По закінченню часу приберіть папір і загорніть ребра в подвійний шар харчової фольги. Надішліть їх в духовку, розігріту до 170 градусів, на 1 годину 40 хвилин.
 
        
Поки готується м'ясо, візьміть невелику залізну ємність. Покладіть в неї вершкове масло і розтопіть його на слабкому вогні. У маслу додайте перець червоний мелений, цибуля сушена, сушений часник, масло вершкове, кетчуп, яблучне пюре, цукор коричневий, гірчицю діжонську, Вустерський соус, соус Табаско, паприку солодку, перець чорний мелений і сіль.
Перемішайте інгредієнти і варіть, постійно помішуючи на слабкому вогні 3-4 хвилини.
Додайте в соус яблучний оцет, ще раз перемішайте і приберіть з плити.
 
        
Через 1 годину 40 хвилин дістаньте ребра з духовки, відкрийте фольгу і змастіть їх половиною приготованого соусу. У такому вигляді відправте ребра в духовку і запікайте ще 10 хвилин при 180 градусах.
 
        
Реберця готові. Подавайте їх з будь-яким гарніром і соусом, що залишився. Приємного апетиту!
Раніше Hyser писав про те, як приготувати курячі сердечка в сметані.
Також Hyser повідомляв, як приготувати справжній домашній зефір.
Нагадавши, як приготувати ідеальну свинину.
 
         
                                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
        