Любителі свинини обов'язково оцінять це блюдо. Свинячі реберця по-канадськи готуються за особливим рецептом з дотриманням всіх пропорцій в приготуванні соусу.

Соус дарує м'ясу ніжність, воно стає соковитим, ароматним і з легкістю відділяється від кістки.

Сам же процес приготування досить легкий - з ним може впоратися навіть новачок. Буде потрібно лише ваше бажання і дві години вільного часу.

Інгредієнти для 6-ти порцій:

* Ребра свинячі - 2 кг
Для сухого маринаду:
* Цукор коричневий - 2 ст. л.
* Червоний перець чилі мелений - 1 ч. л.
* Гірчиця суха - 1 ч. л.
* Цибуля сушена - 1/2 ч. л.
* Паприка солодка мелена - 1 ст. л.
* Перець чорний мелений - 1/2 ч. л.
* Сіль - 2 ч. л.
Для соусу:
* Перець червоний мелений - 1 ч. л.
* Цибуля сушена - 1 ч. л.
* Сушений часник - 1/2 ч. л.
* Масло вершкове - 50 г
* Кетчуп - 150 мл
* Яблучне пюре - 150 мл
* Яблучний оцет - 3 ст. л.
* Цукор коричневий - 2 ст. л.
* Гірчиця діжонська - 1 ст. л.
* Вустерський соус - 1 ст. л.
* Соус Табаско - 1 ч. л.
* Паприка солодка - 1 ст. л.
* Перець чорний мелений - 1/2 ч. л.
* Сіль - 1 ч. л.

Візьміть миску і змішайте в ній цукор коричневий, червоний перець чилі мелений, гірчицю суху, цибулю сушену, паприку солодку мелену, перець чорний мелений і сіль.

Візьміть ребра і видаліть з них плівку.

Отриманою сумішшю натріть реберця з двох сторін, загорніть ребра в пергамент і відправте в холодильник на 10 годин.

По закінченню часу приберіть папір і загорніть ребра в подвійний шар харчової фольги. Надішліть їх в духовку, розігріту до 170 градусів, на 1 годину 40 хвилин.

Поки готується м'ясо, візьміть невелику залізну ємність. Покладіть в неї вершкове масло і розтопіть його на слабкому вогні. У маслу додайте перець червоний мелений, цибуля сушена, сушений часник, масло вершкове, кетчуп, яблучне пюре, цукор коричневий, гірчицю діжонську, Вустерський соус, соус Табаско, паприку солодку, перець чорний мелений і сіль.

Перемішайте інгредієнти і варіть, постійно помішуючи на слабкому вогні 3-4 хвилини.

Додайте в соус яблучний оцет, ще раз перемішайте і приберіть з плити.

Через 1 годину 40 хвилин дістаньте ребра з духовки, відкрийте фольгу і змастіть їх половиною приготованого соусу. У такому вигляді відправте ребра в духовку і запікайте ще 10 хвилин при 180 градусах.

Реберця готові. Подавайте їх з будь-яким гарніром і соусом, що залишився. Приємного апетиту!

Раніше Hyser писав про те, як приготувати курячі сердечка в сметані.

Також Hyser повідомляв, як приготувати справжній домашній зефір.

Нагадавши, як приготувати ідеальну свинину.