Є багато рецептів приготування чебуреків. Але іноді хочеться приготувати їх самостійно, щоб порадувати домочадців.

Один з найпростіших рецептів приготування чебуреків був опублікований на YouTube-каналі Ольги Матвій.

З'єднуємо в глибокій ємності соняшникову олію і воду, додаємо сіль, поступово додаємо борошно і замішуємо тісто. Тісто необхідно добре вимішати. Загортаємо тісто в харчову плівку і відправляємо в холодильник на 30 хвилин.

Беремо курячий фарш, в нього додаємо дрібно нарізану цибулю. Додаємо в фарш 2 зубчики часнику. Потім додаємо пів чайної ложки паприки і пів чайної ложки базиліка. Солимо і перчимо до смаку. Можна додати зелену цибулю, а також дрібно нарізаний кріп. Добре змішуємо всі інгредієнти разом з фаршем.

Дістаємо тісто з холодильника розгортаємо в ковбаску і ріжемо порційно. Кожен шматочок тіста розгортаємо в коржик. На одну сторону коржа викладаємо столову ложку фаршу з гіркою. Викладаємо на одну половину, розподіляємо тонким шаром і накриваємо другою половиною коржі. У розігріте масло на сковороді викладаємо чебуреки, сковорідка повинна бути на невеликому вогні. Обсмажуємо чебурек з двох сторін до золотистої скоринки.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, як приготувати гречку по-купецькому в фаршем.

Нагадувати, як приготувати легкий салат з часником, сиром і кукурудзою.

Також портал Hyser інформував про забутий рецепт смачних сирників.