На YouTube-каналі "SUPER KELINCHAK" є відео-рецепт, який покроково розповідає про те, як можна приготувати смачний кекс за допомогою хурми.

Для початку беремо хурму, миємо її, дрібно ріжемо. У глибоку тарілку висипаємо хурму, додаємо жовтки, вбиваємо блендером до однорідної маси.

У глибоку ємність вливаємо білки, туди ж додаємо цукор і дрібку солі. Після збиваємо міксером до щільної піни. У суміш додаємо сметану або грецький йогурт, і продовжуємо збивати міксером. Після вливаємо суміш з хурми і яєць, і перемішуємо до однорідної маси. Туди додаємо дрібно подрібнені горіхи і перемішуємо. Додаємо борошно і розпушувач, перемішуємо. Беремо форму для випічки, змащуємо її вершковим маслом, вливаємо туди отриману суміш.

Ставимо форму в духовку, і випікаємо 40 хвилин при температурі 180 градусів. По закінченню цього часу, дістаємо кекс, чекаємо поки він охолоне, перевертаємо форму, виймаємо кекс, посипаємо цукровою пудрою. Приємного апетиту!

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що кухарі розповіли, як приготувати смачну свинину.

Нагадуємо, що з'явився рецепт домашніх сочников, які нагадають вам смак дитинства.

Також портал Hyser інформував про секрети, які дозволять приготувати курячу грудку так, щоб вона залишилася соковитою і м'якою.