Готувати сочники дуже легко і просто, якщо керуватися рецептами.

На YouTube-каналі «Коллекция рецептов» є докладний опис процесу приготування сочников з сиром по ГОСТу, які за смаком будуть нагадувати випічку з далекого дитинства.

Перед приготуванням, переконайтеся, що всі продукти кімнатної температури. У глибоку ємність висипаємо борошно, додаємо туди соду і перемішуємо. Це суха основа для тіста, її залишаємо на потім.

Окремо змішуємо сметану, цукор, ванільний цукор або ванілін, сіль і одне яйце. Перемішуємо суміш до розчинення солі і цукру. Замість сметани можна взяти густий кефір.

В іншій ємності збиваємо вершкове масло. До збитого масла додаємо яєчно-сметанну суміш, і продовжуємо збивати масу міксером.

Далі вливаємо рідку частину тіста в суху, і протягом 1 хвилини замішуємо пісочне тісто. Після продовжуємо вимішувати тісто руками, і прибираємо в холодильник.

Для начинки в глибоку ємність додаємо сметану, цукор, борошно і білок від одного яйця. Жовток прибираємо в холодильник, накриваємо плівкою, щоб він не обвітрився. Сирну масу розтираємо до однорідної маси.

Далі беремо тісто, розгортаємо його товщиною в 0,6-0,8 см, вирізаємо круглі формочки під сочники. На одну половинку кожного коржа викладаємо начинку, рівномірно розподіляємо начинку, загинаємо одну половинку коржа на сирну начинку, викладаємо все сочники на деко, змащуємо коржі жовтком, що залишився.

Випікаємо сочники в попередньо розігрітій духовці 20 хвилин, при температурі 200 градусів на режимі верхній і нижній нагрів без конвекції.

Готові сочники можна посипати цукровою пудрою. Приємного апетиту!

Раніше інформаційний портал Hyser розповідав, як приготувати смачну шаурму вдома.

Нагадуємо, що в мережі розповіли, як правильно готувати курячу грудку, щоб вона не втратила соковитість.

Також портал Hyser інформував, що у мережі розповіли про чудову закуску з мойви, яку люблять моряки.