Куряча грудка - це, по суті, найдієтичніша частина курки. Однак, крім дієтичних страв, які можна приготувати з цього продукту, є ряд воістину відмінних рецептів, які трансформує буденну страву в ресторанну.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяНа YouTube-каналі «Готовлю дома, готовлю вкусно» є унікальний рецепт, який використовують кухарі в модних ресторанах.
Беремо три половинки курячої грудки. На м'ясі робимо розрізи, утворюючи певну "сіточку". Добре солимо м'ясо і перчимо. На розпечену сковорідку кладемо вершкове масло, чекаємо поки розтане. В окремий посуд насипаємо просіяне борошно, обволікаємо борошном м'ясо з усіх боків. Кладемо м'ясо на розігріту сковорідку, обсмажуємо по 5 хвилин з усіх боків. Беремо часник, злегка його продавлюємо, і дрібно ріжемо. Додаємо ще вершкове масло в сковорідку, щоб м'ясо злегка тушкувалося в ньому, туди ж всипаємо часник, помішувати і підсмажуємо.
Через кілька хвилин вливаємо мед і соєвий соус, знову все перемішуємо. Тепер необхідно повернути м'ясо на іншу сторону. Млоїмо на сковороді на маленькому вогні 15 хвилин.
Перед подачею страви, нарізаємо петрушку і посипаємо нею м'ясо, яке вийшло дуже соковитим і м'яким. Приємного апетиту!
Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що у мережі розповіли, як приготувати соковитий бургер в домашніх умовах.
Нагадуємо, що ми публікували простий рецепт приготування італійських каннелоні.
Також портал Hyser інформував, що в мережі розповіли, як приготувати пухкі оладки на молоці.