Шаурма досить давно увійшла в раціон українців в якості швидкого перекусу. Дане блюдо можна приготувати і в домашніх умовах, причому зробити це можна досить швидко.

Отже, для приготування візьміть 3 столові ложки сметани і додайте до неї 3 столові ложки майонезу.

Туди ж видавіть 1-2 зубчики часнику через часничниці.

Додайте дрібку солі, каррі і паприку за бажанням. Також додайте трохи дрібно нарізаного свіжого кропу і перемішайте.

Візьміть куряче філе, розріжте його на дві частини уздовж. Трохи відбийте, посоліть і поперчіть.

Обсмажте з двох сторін на сковороді. Викладіть на паперовий рушник.

Наріжте дрібно білокачанну або пекінську капусту. Посоліть трохи і перемішайте.

Наріжте невеликими шматочками огірок, помідор і куряче філе. Візьміть лаваш і намажте його отриманою сумішшю. Потім покладіть трохи капусти.

Потім м'ясо, помідори, огірки і трохи соусу зверху.

Поверніть конвертом, як можна щільніше. Покладіть на сковороду швом вниз і підрум'яньте з двох сторін.

Смачна шаурма готова. Приємного апетиту!

Раніше Hyser писав про те, як приготувати ніжні оладки на молоці.

Також Hyser повідомляв, що рецепт салату "примхлива жінка".

Нагадавши рецепт самого соковитого бургера за 10 хвилин.