Якщо ви любите сало, то ви обов'язково оціните рецепт ідеальної закуски, запеченої в духовці.

Для цього необхідно взяти 1 кілограм самого тонкого сала, яке, зазвичай, найдешевше на ринку. Якщо попадуться прожилки м'яса, то це навіть добре.

Злегка підморожене сало наріжте на смужки товщиною 1 сантиметр.

Перекладаємо сало в миску.

Беремо велику цибулину і нарізаємо її на кубики.

Додаємо цибулю до сала.

Один великий зубчик часнику видавлюємо через часничницю і додаємо до сала.

Натремо середню моркву на середній тертці і додамо туди ж. Додамо столову ложку солі, 3 щіпки чорного меленого перцю, 1 щіпку приправи для шашлику, 2 щіпки меленого кмину, 1/2 чайної ложки солодкої паприки. Всі інгредієнти з салом ретельно перемішуємо.

Після цього залишаємо сало маринуватися при кімнатній температурі на півгодини.

Через 30 хвилин додаємо одне яйце і все ще раз ретельно перемішуємо.

Беремо два рукави для запікання і дві однакові порції сала розкладаємо по пакетам. Звертаємо рулетом і перев'язуємо мотузкою, щоб рукав не розв'язався.

Кладемо обидва рукава в форму для запікання швом вгору, щоб в процесі готування з нього не витік сік.

Розігріваємо духовку до 170 градусів Цельсія і залишаємо в ній рулети запікатися на 1 годину.

По закінченню часу дістаємо рулети. Потрібно проткнути їх ножем, щоб позбутися від зайвого жиру поки вони гарячі.

Коли сало охолоне, помістимо його на ніч в холодильник під гніт 2-2,5 кілограма, щоб воно спресувалося.

Дістаємо вранці рулети з холодильника, прибираємо рукав і нарізаємо сало на скибочки.

Приємного апетиту!

Раніше Hyser писав про те, як приготувати ніжні оладки на молоці.

Також Hyser повідомляв, що рецепт салату "примхлива жінка".

Нагадавши рецепт самого соковитого бургера за 10 хвилин.