Експерти розповіли про базові речі, які потрібно скласти заздалегідь у валізу на випадок вторгнення.

За їх словами, вона стане в пригоді при евакуації. До того ж якщо все буде готово, то це скоротить час на збори і допоможе уникнути черг в магазинах і аптеках. Про це пише "Оглядач".

Стало відомо, що потрібно покласти у валізку для виживання, фото: YouTube

І так, серед речей найпершої потреби виявилися:


Також повинна бути зібрана аптечка, в якій повинні знаходитися:


Це базовий набір, але аптечку можна зібрати відповідно і до ваших потреб. Правда не так давно міністр оборони Олексій Резніков заявив, що немає приводу для паніки, а тому порадив не збирати "тривожні валізи" без потреби.

До слова, варто відзначити, що президент США Джо Байден вже попередив Росію про серйозні наслідки в разі нападу на територію України. За його словами, це може обернутися для Кремля жорсткими економічними санкціями. Уточнюється, що російські банки не зможуть проводити операції з доларами, якщо ескалація все ж відбудеться.

Однак це буде невигідно для Росії, в чому впевнений Байден, який вважає, що повномасштабної війни із західними країнами Путін не хоче. У цій же розмові президент США розповів, що поки що Україна не виконала всі вимоги для того, щоб вступити в НАТО і стати членом Альянсу. Тому навряд чи це відбудеться найближчим часом.

Раніше "Hyser" писав про те, що була названа дата можливого вторгнення Росії в Україну. Їхня країна готова на 70% до такого повороту подій.

Також наш портал повідомляв, що експерт розповів про вторгнення Путіна і можливі наслідки.

Нагадуємо, що глава Кремля Володимир Путін вже запропонував екс-президенту України Петру Порошенку притулок у Москві на час війни.