Не секрет, що складно знайти більш зачаровує і ефектний вигляд спорт, ніж фігурне катання. Коли на лід виходять тендітні красуні в розкішних нарядах починається справжнє шоу, що викликає захват публіки.

Фанати затамувавши подих спостерігають за за виступами витончених спортсменок блискучих сценічних міні-нарядах. Модні експерти часто говорять про те що костюми фігуристок нерідко відрізнялися від стандартів загальноприйнятої моди і були більш провокаційними.

Наприклад, в 20-і роки спортсменки надягали спідниці міді-довжини. В ті часи навіть найяскравіші модниці воліли надягати спідниці набагато довше.

У сімдесятих роках красуні на льодових аренах воліли мінімалістичні сукні з акуратними спідничками. Нічого зайвого все скромно і максимально стримано.

Епоха "диско" у вісімдесятих роках відбилася, в тому числі, і на костюмах фігуристок. Їх сукні стали прикрашати стрази квіточки всілякі блискітки, а суворі судді почали накидати бали за артистичність під час виступу. Іншими словами танці на льоду почали оформлятися як спортивна дисципліна.

У дев'яності роки костюми фігуристок стали все більше нагадувати театральні вбрання.

У наш час фігуристки все більше нагадують зірки естради вони бездоганно танцюють чудово виглядають і демонструють незвичайні костюми.

Раніше "Hyser" писав про те, що російський спортсмен "підставив" колег по команді.

Також наш портал розповів про те, що російський спортсмен розламав п'єдестал на Олімпійських іграх.

Нагадуємо, що 16-річна фігуристка викликала фурор під час виступу.