Крім іншого, сухарики є дуже простою, але дуже смачною закускою до пива. Також, цей продукт відноситься до таких, у яких великий термін придатності.

Готувати сухарики набагато простіше, ніж це може здатися на перший погляд. Для це необхідно мала кількість інгредієнтів.

Спочатку готуємо заправку. У ступу або в інший посуд кладемо часник, сіль, паприку, можна будь-які інші спеції за смаком, все це перемішуємо до однорідної кашки.

Далі беремо черствий хліб, або такий, який є вже не хочеться через його твердість. Нарізаємо його пропорційними кубиками. Викладаємо на суху сковороду і прожарюємо, постійно помішуючи. Відволікатися не можна ні на секунду, інакше сухарики підгорять. Обсмажувати потрібно хвилин 5.

Після цього додаємо спеції, і продовжуємо активно перемішувати, щоб кожен сухарик був обволочений в пряну масу. На це піде до 2 хвилин. По закінченню додаємо на сковороду вершкове масло і активно перемішуємо до повного розчинення масла. На цьому етапі сковорода починаємо диміти, а значить потрібно подбати про вентилювання приміщення.

Після пересипаємо сухарики в тарілочку і відкриваємо баночку холодного пива. Приємного апетиту!

Раніше інформаційний портал Hyser публікував рецепт смачне сирної запіканки, яка тане в роті.

Нагадуємо, що існує рецепт знаменитого вишневого пирога з Макдональдса, який можна приготувати вдома.

Також портал Hyser інформував, що у мережу злили рецепт домашніх глазурованих сирків за бабусиним рецептом.