У мережі розмістили дуже смішну і забавну картинку, після того як президент Росії Володимир Путін провів зустріч з главою Франції Еммануелем Макроном. Дана публікація розлетілася по мережі, змусив сміється майже весь світ.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Апостроф»

Потрібно повідомити про те, що один з популярних і талановитих англійських карикатуристів Стів Белл показав світу свій новий і свіжий витвір мистецтва. В цей раз успішний художник вирішив зобразити зустріч Володимира Путіна і Еммануеля Макрона, яка відбулася на дозвіллі.

На дуже забавному малюнку можна побачити президента Російської Федерації Володимира Путіна і гаранта Франції Еммануеля Макрона. На творінні мистецтва можна спостерігати дуже серйозних людей за не серйозним заняттям-вони чіпають один одного за соски, сидячи на конях.

Фото з відповідною карикатурою опублікувало видання The Guardian.

Картина Володимира Путіна і Еммануеля Макрона
Картина Володимира Путіна і Еммануеля Макрона

На знімку видно, що лідери двох великих країн сидять на конях з голими торсами. Вони стоять один навпроти одного і чіпають один одного за соски. Однак по самому зображенню важко зрозуміти, глави держави роблять один одному боляче або приємно.

У будь-якому випадку, щоб не сталося і як би люди не думали, саме так побачив зустріч Володимира Путіна і Еммануеля Макрона знаменитий художник з Британії Стів Белл.

Потрібно помітити, що таке зображення виявилося досить несподіваним. Воно може дуже швидко розлетітися по всьому світу, змусивши людей, як мінімум посміхнутися. Дуже цікаво, як глава Росії і президент Франції відреагують на таку творчість.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що російські офіцери вимагають, щоб Володимир Путін пішов у відставку.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", надійшла інформація про те, що Лукашенко нібито почав погрожувати Україні ядерною розправою.

Також портал "Hyser" писав, що у соціальній мережі висміяли Володимира Путіна в корсеті.