Жульєн є досить поширеним блюдом на столах українських сімей.

Хтось вважає за краще подавати його в якості основного блюда, а для когось це закуска. Але тим не менш незабутній смак і набір інгредієнтів нікого не залишать байдужим.

Отже, для приготування страви вам знадобляться наступні інгредієнти:

* Філе стегна курки - 500 г
* Печериці - 500 г
* Сметана 20% - 200 г
* Вершки 20% - 100 мл
* Сир напівтвердий - 150 г
* Цибуля ріпчаста - 100 г
* Борошно пшеничне - 1 ч. л.
* Свіжа петрушка - 20 г
* Рослинна олія - 3 ст. л.
* Вершкове масло - 30 г
* Перець чорний мелений - 1/2 ч. л.
* Сіль-1 ч. л.

А також 30 хвилин вільного часу.

Поставте сковороду на газ і вилийте на неї 1 ст.л. рослинного масла.

Туди ж додайте 15 грамів вершкового масла.

І печериці.

Тушкуйте їх 3-4 хвилини і викладіть в миску.

Додайте ще 1 ст.л. рослинного масла, 15 грамів вершкового масла і 500 грамів курячого філе. Посоліть, поперчіть за смаком і обсмажте протягом 4 хвилин на сильному вогні.

Додайте 100 грамів ріпчастої цибулі. Перемішайте, обсмажте і зробіть середній вогонь. Обсмажте вміст сковороди протягом 3-4 хвилин.

По закінченню часу додайте 1 ч. л. пшеничного борошна і перемішайте. Висипте в сковороду печериці, 20 грамів петрушки і перемішайте.

Сюди ж додайте 200 грамів сметани і 100 мл вершків. Знову перемішайте. Гасіть 2-3 хвилини на середньому вогні.

Потім додайте 150 грамів тертого сиру, накрийте кришкою і тушкуйте 2-3 хвилини на середньому вогні.

Знімайте з вогню і насолоджуйтеся смаком і ароматом. Приємного апетиту!

Раніше Hyser писав про те, як приготувати смачний глінтвейн за старовинним рецептом.

Також Hyser повідомляв, як приготувати найніжніші сирники за бабусиним рецептом.

Нагадавши рецепт апетитних ледачих вареників з сиром.