У мережі опублікували відео, на якому видно, як окупанти завдали по українських позиціях удар

У середу, 2 лютого, бойовики здійснили обстріл українських позицій на контрольному пункті виїзду "Гнутове" в Донецькій області. На українських військових скинули осколковий снаряд для гранатометів за допомогою безпілотного літального апарату. Про це повідомляє iнформаційний портал "Сьогодні".

Повідомляється що, на щастя, ніхто з українських захисників не постраждав. На опублікованому відеоролику видно, що в певний момент в кадрі опиняється український воланний, в метрі від якого падає снаряд. Тут сильно зіграла удача: у солдата в кишені знаходився металевий особистий жетон, який захистив його від поранень.

Після цього інциденту в прес-службі операції Об'єднаних сил заявили про те, що це чергове порушення мирних домовленостей з боку бойовиків, яке доводить, що противник не керується вимогами Міжнародного гуманітарного права при веденні бойових дій.

Нагадаємо, нещодавно в іноземних ЗМІ заявили, що військового вторгнення потрібно боятися не Україні, а скоріше Росії, оскільки хоч на кордоні нашою країною і знаходиться понад 100 тисяч російських військових, українська армія налічує понад 200 тисяч військових і ще 900 тисяч резервістів.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що відома голлівудська актриса публічно підтримала Україну.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що службовий пес ЗСУ втік з полону "Л/ДНР".

Також "Hyser" писав, що американські підлітки звернулися до Путіна.