Всім жителям України повідомили дуже дивовижну інформацію. Стало відомо, що "Укрзалізниця" запустила двоповерховий поїзд Skoda за маршрутом Київ-Львів.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Справа»

Українцям повідомили про те, що 30 грудня відбувся перший рейс двоповерхового електропоїзда Skoda за маршрутом №747 Київ — Львів.

"Укрзалізниця" заявила про те, що цей поїзд виїхав з Києва о 16:41 і прибув до Львова 00:45.

Крім цього, по своєму шляху даний двоповерховий поїзд здійснював зупинки на станціях у Вінниці, Хмельницькому, Тернополі та ще двох містах.

Skoda
Skoda

Електропоїзд чеського виробництва Skoda був проведений ще в 2012 році, він має 6 вагонів.

Важливо відзначити, що в Києві на електровагоноремонтному заводі цей двоповерховий поїзд пройшов ремонтні роботи. В результаті цього ремонту поїзд Skoda був повністю оновлений.

Також є дуже цікава інформація, яка говорить про те, що всередині поїзда є всі зручності для комфортного переміщення. У вагонах можна знайти розетки з USB для кожного пасажира, панельні столики, місця для людей з інвалідністю, тримачі для велосипедів, системи відеоспостереження, кондиціонування, вентиляції, пожежну сигналізацію і вакуумні туалети.

Skoda
Skoda

Це ще не всі новини, які стосуються Укрзалізниці. Є інформація про те, що було побудовано нову пасажирську платформу, яка розташована у Василькові. Саме туди прибуватимуть приміські поїзди зі столиці України.

Skoda
Skoda

Потрібно поділитися ще однією позитивною інформацією - Укрзалізниця купить 80 електропоїздів і 20 поїздів змінного струму для нових маршрутів по Україні.

Нагадаємо, що у мережі повідомили про те, що Укрзалізниця потрапила в черговий скандал через купе з бонусами.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям розповіли, що загорівся вагон з людьми всередині.

Також портал "Hyser" писав, на честь Нового року, Укрзалізниця повідомила про нововведення.