Жителям України в терміновому порядку повідомляється новина про те, що в Києві сталося несподіване займання багатоповерхового будинку. Стало відомо, що в результаті непередбаченої обставини загинула одна людина.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Главком»

Потрібно повідомити про те, що 27 грудня, в 16-поверховому житловому будинку по вул.Олевській, 11, у Святошинському районі, в Києві, сталася пожежа.

Прес-служба Головного управління ДСНС у Києві повідомляє, що інформація про займання високоповерхового будинку надійшла до служби безпеки об 11:02.

Після того як пожежна служба приїхала на місце інциденту, було виявлено, що вогонь з'явився на 4 поверсі багатоповерхового будинку на вулиці Олевській, 11.

Важливо помітити, що під час того, як рятувальники гасили пожежу, в квартирі було виявлено знерухомлене тіло чоловіка. На превеликий жаль, чоловік загинув біля дивана, який горів.

Крім цього, є відомості про те, що пожежники провели реанімаційні заходи, але, це не дало ніяких результатів.

Пожежник
Пожежник

Медичні працівники повідомили про те, що чоловік, який народився в 1973 році, помер на місці події.

Також повідомляється, що пожежа розійшлася по площі 5 квадратних метрів. Пожежникам вдалося ліквідувати стихію до 11:49.

На місце події було відправлено спеціальну техніку для гасіння пожежі та 15 чоловік особового складу ДСНС.

Співробітники правоохоронних органів без уповільнення вирушили на місце події для того, щоб встановити всі причини загоряння. На даний момент ці причини невідомі.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що всередині українського поїзда утворилася пожежа.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили, що в Луганську запустили салют прямо по людях.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі розповіли, що під Вінницею загорівся готель.