Державна компанія "Укрзалізниця"опинилася в центрі нового скандалу. Цього разу пасажирка одного з поїздів поскаржилася на брудний від вугілля відділ для валіз.

Про це повідомляється на "Форумі залізниці України" у популярній соцмережі Facebook.

У повідомленні йдеться, що пасажирка поскаржилася на брудний відділ для валіз. Провідниця, вислухавши скаргу жінки, заявила, що залишки вугілля залишилися через те, що в цьому відділі іноді зберігається пальне, призначене для опалення вагона.

За словами користувача Facebook Ігоря Грумідського, провідниця також запропонувала жінці пакет для багажу, щоб не забруднити її валізу. Він опублікував фото на своїй сторінці в соцмережі.

Користувачі соцмережі коментують пост. Деякі пишуть, що в поїздах відсутні відсіки для зберігання вугілля, тому пальне зберігається під полицею, куди зазвичай ставлять валізи або багаж.

  • "Ну і? Теж мені новина? А купе не перше випадково? Спеціального місця для зберігання на скільки я знаю у них немає".
  • "У тамбурних кишенях вугілля замерзає в камінь, і провідники бідні вибивають його, що руки розбивають до крові, ось і доводиться зберігати у вагоні носити в грубку відрами".
  • "А че? Відро вугілля на халяву, в свій багаж висипала і потягнула".
  • "Скільки себе пам'ятаю, вугілля в опалювальний період або посилки передачки влітку - в багажному відсіку першого місця у вагоні. Це навіть не обговорюється, це неписаний закон".
  • "Укрзалізниця про це не знала? Це ще з радянських часів відомо".
  • "А якщо дають додатково вугілля,для опалення вагона, куди його дівати,або вам краще їхати в холодних вагонах, коли немає електроопалення".

З грудня поточного року" Укрзалізниця " почала продавати квитки на нові пасажирські поїзди, що курсують територією України.

Раніше "Hyser" повідомляв, що "Укрзалізниця" випустила заяву, в якій повідомляється про запуск спеціального рейсу до Карпат.

Наш портал писав, що напередодні новорічних та різдвяних свят "Укрзалізниця" внесла ряд змін до графіку руху пасажирський поїздів.

Нагадаємо, що в Україні змінюють правила купівлі квитків на поїзд: що зміниться і які нюанси з'являться.