У мережі обговорюють черговий скандал, пов'язаний з "Укрзалізницею".

Справа в тому, що у Львові на вокзалі загорівся вагон з пасажирами. Сталося все це на центральному вокзалі в поїзді Київ-Ужгород. Як тільки виникло загоряння, пасажирів евакуювали, тому ніхто не постраждав. Відповідною інформацією з цього приводу поділилося Львівське управління Держслужби надзвичайних ситуацій у Facebook.


Відомо, що для ліквідації вогню залучили 22 рятувальники і три одиниці техніки. На даний момент правоохоронними органами встановлюється причина пожежі.

Уточнюється, що постраждалих від пожежі вдалося уникнути, так під час загоряння у вагоні знаходився тільки один пасажир. Провідник його відразу ж вивів і пересадив в інший вагон.


За словами рятувальників, на момент їх прибуття до місця події вагон був відчеплений від поїзда, окремо стояв, а з вікон вибивався дим. Їм вдалося усунути загоряння за 3 хвилини. Проте вогонь встиг знищити електрощитове та службове приміщення провідників на площі 4 м2.

До слова, останнім часом "Укрзалізниця" часто потрапляє в скандали, що позначається на репутації компанії. Незадоволені пасажири вказують компанії на різні нюанси, які можна було б доопрацювати і поліпшити перевізнику. Наприклад, нещодавно українець зняв відео, на якому відобразив рухомий поїзд з відкритими дверима.

Як мінімум, це небезпечно. Але тоді дану ситуацію компанія ніяк не прокоментувала. Цікаво, чи скаже щось цього разу.

Раніше "Hyser" писав про те, що ввели нові правила на покупку квитків на поїзд.

Також наш портал повідомляв, що "Укрзалізниця" Перед святами підвищує вартість квитків.

Нагадуємо, що "Укрзалізниця" додала нові поїзди для комфорту пасажирів.