У Державній службі з надзвичайних ситуацій попередили українців про погіршення погодних умов

Незважаючи на те, що в окремих регіонах України велика частина грудня була досить теплою і зовсім не зимовою, За останній час ситуація змінилася. Це, звичайно, додає новорічного настрій, проте створює проблему у вигляді потенційно небезпечних ситуацій на дорозі. Про це повідомляє офіційна прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій у соціальній мережі Facebook.

Так, рятувальники попереджають українців про те, що у всіх регіонах нашої країни в п'ятницю, 24 грудня, очікується ожеледь. Крім того, є попередження про те, що вночі в західних областях України, а також вдень в інших регіонах країни будуть відбуватися сильні пориви вітру, швидкість яких буде досягати 15-20 метрів в секунду. У Карпатах, повідомляють у ДСНС, швидкість поривів вітру буде ще сильнішою-від 20 до 25 метрів на секунду. Це, в поєднанні зі снігом, буде створювати справжні хуртовини.

У столиці та її області в п'ятницю також очікується ожеледь на дорогах і сильний вітер.

Нагадаємо, раніше синоптики попереджали українців про те, що 31 грудня в Україні відбудуться сильні морози, при яких термометри показуватимуть від -17 до -25 градусів. Найсильніше похолодає в північних регіонах України, наприклад, в Чернігівській і Сумській областях вночі температура впаде до -24...-25 градусів. Досить холодно буде ще й у Київській, Рівненській та Житомирській областях, де температура коливатиметься від 19 до 22 градусів нижче нуля, а в інших регіонах країни термометри покажуть-7-12 градусів.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що однією з категорій українців підвищать пенсії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні намете до метра снігу.

Також "Hyser" писав, що до кінця року в Україні підвищаться комунальні тарифи.