Добірка милих домашніх улюбленців, яка підніме настрій

Важко посперечатися з тим, що без кіт і життя не ТА, адже поява в будинку вусатого і хвостатого грудки вовни регулярно піднімає настрій господарям. Кішки виглядають мило практично завжди, що б вони не робили: граються, сплять, або просто спостерігають за чимось їм цікавим. Інформаційний портал "Головком"опублікував добірку смішних котів у курйозних ситуаціях.

Нерідко господарям кішок вдається відобразити їх, коли ті позіхають або шиплять, чому мордочки тварин виглядають вкрай забавно. Цей чорний кіт, наприклад, схоже, відчув себе хижаком і загрозливо розкрив рот, виставивши на огляд всі зуби.

А цей рудий кіт, мабуть, дуже любить поточити кігті об хазяйські меблі, і зачепившись кігтями за тканину, вирішив прилягти в такій дивній позі, не забувши скорчити забавну сонну пику.

Багатьом кішкам дуже подобається залізти куди вище, лягти на спину, і споглядати таким чином все, що відбувається в будинку. Чорно-білий котик ліг на спину на сходинках, чим розчулив своїх господарів, не в останню чергу завдяки своєму пухнастому хутру і великим, красивим очам.

Часом кішки можуть про щось задуматися, причому, іноді, в самі незвичайні момент і в настільки ж дивних позах. Цей великий чорно білий кіт, наприклад, влігся незвичайним чином, а його мордочка висловлює серйозну чимось спантеличеність.

"Вона така фотогенічна!", "Під впливом повного місяця"," Честер, ти п'яний, йди додому"," кожен раз, коли я зі сходів кличу своїх дітей, з'являється це", — розчулюються і жартують в коментарях користувачі Мережі.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явилася добірка фотографій, на яких кішки показують, як вони вміють стояти на задніх лапах.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що користувачі Мережі розчулилися котику, який представив себе справжнім диким хижаком.

Також "Hyser" писав, що у мережі з'явилися милі фотографії, на яких відображено, як кіт, яких хоче, щоб на нього звернули увагу, заважає працювати на комп'ютері.