У мережі з'явилася інформація про смерть відомого російського артиста

В Росії померти актор і популярний ведучий телепрограм" Концерт після концерту","З піснею по життю","Після зміни", "Зрозумій мене","Стара квартира" і багатьох інших Олег Марусєєв. Інформація про смерть заслуженого російського артиста з'явилася в Instagram-профілі іншого російського артиста Станіслава Садальського.

Повідомляється, що Марусєєв помер у віці 76 років. У публікації Садальський назвав покійного другом і процитував рядки Валерія Брюсова: "Ты слышишь, друг, в вечернем звоне: "Своей судьбе не прекословь!".

Нагадаємо, що відомий актор і телеведучий Марусєєв народився в 1944 році в Ташкенті. У 60-х роках він почав працювати в театрі Геннадія Юденича "Скоморох", після чого почав працювати на телебаченні, присвятивши цьому весь час з 1971 по 2006 роки. Його заслуги були визнані, оскільки в 1993 році він удостоївся звання Заслуженого артиста Росії, а вже в 2005 році він також отримав медаль ордена "За заслуги перед Вітчизною" II ступеня. Третьою його нагородою став Орден Дружби, який він отримав в 2010 році.

В Україні ж ім'я Марусєєва було занесено в базу даних "Миротворець". На сайті сказано, що телеведучий умисно порушував державний кордон України, а також за те, що він був учасником заходів на території окупованого Російською Федерацією Криму. Мається на увазі, що в період з 2015 по 2016 рік він був учасником журі Міжнародного фестивалю театрального мистецтва "Театр чехів Ялта".

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що відомий російський виконавець Ігор Ніколаєв поділився в мережі горем у зв'язку з померлим товаришем.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що мережу вразила новина про те, що помер співак улюбленої мільйонами групи "Пісняри".

Також "Hyser" писав, що у мережі з'явилися фотографії померлого недавно дружини британської королеви Єлизавети II принца Філіпа.