Компанія Київстар попередила своїх клієнтів про те, що з 1 квітня поточного року закривається ряд пакетів послуг для контрактних і корпоративних абонентів, які втратили свою актуальність.

Про це мобільний оператор написав на офіційному сайті.

Закриваються наступні пакети послуг:

- пакет 1000 SMS, " SMS -70%", " SMS -50%";

- пакет 250 МБ, Пакет 500 МБ, Пакет 1000 МБ Пакет 3000 МБ, Пакет 5000 МБ і Пакет 7000 МБ;

- Business Travel Voice і Business Travel GPRS.

Відзначається, що замість них користувачі можуть вибрати інший оптимальний для себе варіант.

Також абонентам запропонували скористатися тарифними планами лінійки Smart, яка, за словами компанії, має краще наповнення наборів послуг серед інших тарифних планів.

Крім цього, можна замовити нові актуальні пакети хвилин, повідомлень і мегабайт в тарифному плані, яким вже користуються.

"Також закривається ряд тарифних планів для деяких корпоративних абонентів з індивідуальними умовами обслуговування. Їх Користувачі автоматично і безкоштовно отримають тарифи з максимально схожими наборами послуг", - підкреслили в Київстарі.

Щоб дізнатися докладніше або замовити інший тарифний план, абоненти можуть звернутися до свого персонального менеджера або координатора.

Варто також відзначити, що раніше Київстар озвучив нові правила використання послуг "Передзвони мені", "Поповни мій рахунок" і "Довірена особа". З 9 квітня ці послуги можна буде активізувати за новими правилами.

Що зміниться з 9 квітня:

- будь-який абонент "Київстар" може відправляти до трьох СМС-повідомлень з проханням передзвонити користувачам будь-яких українських операторів (раніше можна було відправляти до 8 запитів на місяць);

- послуга "Поповни мій рахунок" дає можливість відправити повідомлення іншому абоненту, щоб він перевів потрібну суму на ваш рахунок, щодня можна відправляти по два запити (раніше таких запитів можна було відправити чотири протягом місяця);

- послуга "Довірена особа", скориставшись якою можна перевіряти кошти на рахунку та регулювати витрати, іншого абонента мережі "Київстар" стане безкоштовною.

Раніше "Нyser" писав про те, що оператор Vodafone запропонував абонентам ряд корисних безкоштовних послуг і розповів, як підключити.

Також наш портал повідомляв, абонентів Київстар здивували дивні повідомлення, за які компанія в підсумку змушена була вибачитися.

Нагадуємо, Lycamobile пропонує вигідний тарифний план.