Зірка серіалу "Кріпосна" і героїня шоу "Холостячка" Ксенія Мішина заразилася коронавірусом і відразу ж повідомила про це своїм шанувальникам в соцмережі.

Увечері, 22 березня Ксенія Мішина повідомила фолловерам, що отримала позитивний тест на COVID-19. Зараз же вона не відчуває ні запаху, ні смаків.

При цьому Мішина демонструє оптимістичний настрій, сміється і жартує зі своїм коханим Олександром Еллертом, мірковуючи про те, як пройдуть майбутні два тижні ізоляції.

Час йде, Ксенія змінила швидкий темп життя на більш спокійний і радує своїх фоловерів щоденними сторіс з розповідями про те, як проходить її день. Так, наприклад, сьогодні вона приділила час медитації. Дівчина розповіла про спосіб медитації за допомогою Крійя-йога і розповіла, що ж це таке.

скріншот сторіс, instagram.com/misha.k.ua

скріншот сторіс, instagram.com/misha.k.ua

скріншот сторіс, instagram.com/misha.k.ua

скріншот сторіс, instagram.com/misha.k.ua

скріншот сторіс, instagram.com/misha.k.ua

Раньше, Мішина звернулася до шанувальників і подякувала за тисячі побажань якнайшвидшого одужання. Також закохані дурять разом, щоб хвороба пройшла непомітніше, ніж веселять не тільки себе і, але і своїх шанувальників.

Крім того "Холостячка" записала забавну сторіс за участю Еллерта. Ксенія Мішина стоїть в кухні в домашньому халатику і їсть редиску. Вона зазначила, що якби не бачила, то так би і не зрозуміла що їсть, оскільки втратила смак через хворобу. Еллерт жартома назвав кохану" королевою", з чим вона сперечатися не стала. В кінці ролика актриса сильно посолила редис і з'їла його на підтвердження того, що дійсно зовсім не відчуває смаку.

Раніше Hyser писав про те, що Ксенія Мішина похвалилася ідеальною фігурою на підборах.

Також Hyser повідомляв, що Надія Мейхер одягла відверту сукню з розрізом майже до пупка і змусила шанувальників червоніти.

Нагадаємо, що Каменських повністю змінила імідж, чим дуже здивувала шанувальників.