Бути яскравою і харизматичною у екс-дружини шоумена Гаріка Харламова Христини Асмус останнім часом виходить чудово.

Вона змінює імідж і перевтілюється з блондинки в брюнетку заради чергової ролі, але ось шанувальники переконані, що артистка нещаслива в особистому житті…

Так, на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram Христина Асмус розмістила кадри, записані в гримерці, після вистави під назвою «Дачники». Зірка постала в нижній білизні і з тушшю, що розтеклася під очима.

Артистка без сорому продемонструвала свої форми, і зайвий раз дала хейтерам привід для обговорення в мережі.

Справа в тому, що після розлучення з коміком Гаріком Харламовим Христина Асмус певний час зберігала мовчання і про причини краху сімейної ідилії нічого не говорила.

А потім приголомшила визнанням, що про розставання замислювалася давно – ще до зйомок у провокаційній картині «Текст». Хоча більшість користувачів мережі переконані, що саме ця роль послужила початком проблем в зоряному сімействі.

Зараз імениті батьки час від часу перетинаються на спільних заходах, наприклад, на дні народження дочки Анастасії. Гаріку Харламову приписують роман з актрисою комедійного шоу «Одного разу в Росії» яною Кошкіною. До слова, днями артисту виповнилося 40 років.

А ось Христину Асмус кілька місяців тому "викривали" в ніжних почуттях до колеги по акторському цеху і режисера Олексія Чадова. При цьому сама знаменитість з іронією ставиться до чуток про себе і каже, що експериментує над собою не для того, щоб привернути увагу екс-чоловіка.

Однак Передплатники переконані, що після розставання з батьком своєї дочки, в мікроблозі Христини Асмус стало набагато більше напівоголених і провокаційних фото.

Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус похвалилася фігурою в розкішній сукні.

Також наш портал розповів про те, що подруга Христини Асмус виставила її в невигідному світлі.

Нагадуємо, що Христина Асмус насторожила шанувальників дивною публічною витівкою.