У разі прагнення бути володаркою стрункої фігури потрібно звертати увагу не тільки на харчування, але і на спосіб життя.

Особливу роль в цьому питанні можуть грати звички, які або допомагають, або навпаки заважають. Про те, які найпоширеніші помилки допускають ті, хто бореться із зайвими кілограмами, розповіла дієтолог Альбіна Комісарова. Про це пише "РБК-Україна".

дієтолог перерахував нешкідливі звички, через які ми набираємо вагу, фото: YouTube

Таким чином, вона перерахувала шкідливі звички для фігури, серед яких змушувати себе снідати. За її словами, якщо ви не робили цього протягом довгих років, то не варто починати і коли вирішили схуднути. Вона вважає, що не можна насильно змушувати себе їсти вранці тільки по тому, що це нібито вважається правильним при схудненні.

Крім того, виключати цілий ряд продуктів різко - теж не найкраща ідея. Зокрема, йдеться про глютен і лактозу, які насправді абсолютно нешкідливі при схудненні. Хлібом, картоплею, солодким - дійсно зловживати не варто, але різко відмовлятися від них і, наприклад, ще близько 50 продуктів, нема потреби.

Експерт пояснила, що це допоможе схуднути, але потім разом з поверненням до звичного харчування повернуться і ваші зайві кілограми. Це тільки частина того, чого не потрібно починати робити при схудненні.

До всього іншого, не рекомендується:


Раніше "Нуѕег"писав про те, що ці напої перед сном допоможуть швидко позбутися зайвого жиру і" почистять " організм від токсинів.

Також наш портал повідомляв, як позбутися від жиру на животі всього за хвилину в день.

Нагадуємо, що був названий корисний напій, який моментально спалює жир.