У мережі показали огляд на легендарну "Славуту".

Авто "Славута" є моделлю українського виробництва. Це бюджетна машина, яку собі могла свого часу дозволити практично будь-яка сім'я. Тому що ціна на той час була вельми і вельми прийнятною. Відзначимо, що авто випускалося з 1999 року по 2011. За цей час інженерами було внесено багато Коригувань по кузову, дизайну, а також технічним характеристикам.

Але все одно незважаючи на всі доопрацювання у багатьох автолюбителів було дуже багато питань до цього авто. Тому що деякі технічні характеристики повністю не відповідали запитам тодішнього часу. А про якість збірки годі було й говорити.

Як розповідається у відео, щоб були люди, у яких "Славута" починала "сипатися" ще по дорозі від магазину, в якому вона була куплена.

У різні часи "Славута" випускалася з карбюраторними двигунами об'ємом 1,1 л, 1,2 л, 1,3 л і інжекторними двигунами об'ємом 1,2 і 1,3 л виробництва Мелітопольського моторного заводу. Всі силові агрегати 4-циліндрові, рядні, чотиритактні.

Система змащення мотора комбінована, під тиском змащуються підшипники; розбризкуванням масла-циліндри і механізми газорозподілу.

Система вентиляції картера двигуна замкнута, через повітряний фільтр. Система охолодження двигуна-рідинна, закритого типу.

І хоч на перший погляд такі технічні характеристики здаються цілком буденними для такого бюджетного авто, все одно їх можна було поліпшити. Також багато питань залишалося і по ходовій частині авто. Тому що після поганої дороги авто відразу ж треба було відганяти на ремонт. Проте авто було вельми популярним.

Раніше Hyser писав про те, що "євробляхи" доведеться відправити на смітник, цю важливу деталь їм вирізають.

Також писали, що в OLX на продаж виставили унікальний ЗАЗ-968.

Нагадаємо, що у мережі показали невідому версію Київського мотоцикла"Дніпро".