У просторах інтернету опублікували відеогляд на легендарний вітчизняний автобус ЗІЛ - 3207"Юність".

Даний мікроавтобус являв собою модернізований варіант моделі 114к. Уточнюється, що після чергової модернізації у 1971 році в дусі тодішніх ЗІЛ-114, -117 і "Чайки" другого покоління, з'явився мікроавтобус ЗІЛ-118 "Юність", створений на базі урядових Лімузинів ЗІЛ. Він отримав новий дизайн, а в 1991 році модель перейменували в ЗІЛ-3207.


Такі машини в СРСР використовувалися для обслуговування урядових делегацій, на їх базі також було вироблено кілька реанімобілів, які працювали у складі 4-го управління МОЗ. При цьому останні екземпляри ЗІЛ побудував в якості службового транспорту для свого заводського гаража.

Варто відзначити, що до наших днів дожили одиниці таких авто. ЗІЛ-3207, що взяли собі на тест-драйв експерти, оснащено "вантажним" бензиновим восьмициліндровим мотором потужністю 125 к.с. і триступінчастою автоматичною коробкою передач.
КПП - автоматична, дубльована гальмівна система, гальма дискові вентильовані на всіх колесах, підвіска спереду незалежна на пружинах, ззаду міст на ресорах.


Всього в ЗІЛ - 320 передбачено 17 пасажирських місць.


Відповідна інформація про цей автомобіль міститься в цьому відео:


Раніше "Hyser" писав про те, що в OLX на продаж виставили унікальний ЗАЗ-968 практично з нульовим пробігом.

Також наш портал повідомляв, що у мережі показали невідому версію Київського мотоцикла"Дніпро". Замість пасажирської коляски мотоцикл був оснащений спеціальним механізмом.

Нагадуємо, що українець схрестив Запорожець і УАЗ і показав, що з цього вийшло.