Виробник авто "АвтоВАЗ" потрапив у черговий гучний скандал.

Не так давно "АвтоВАЗ" випустив нову LADA Niva Travel. Він офіційний дилер цього авто заборонив його до продажу відомому автоблогеру Марату "бороді". Нагадаємо, що він славиться тим, що правдиво проводить тест-драйв російських авто. Цілком ймовірно, що це і стало причиною того, що йому надали в продажу авто.

До слова, як тільки новинка від "АвтоВАЗу" з'явилася на ринку шанувальники Марата відразу ж стали писати про те, щоб він зробив огляд на цю модель. Адже вона напевно буде вельми популярною, але от не всі люди готові брати "кота в мішку".

Після того, як Марату не продали авто, то менеджери заводу запропонували блогеру сісти за стіл переговорів, але він відмовився. Тоді стало зрозуміло, що» АвтоВАЗ "просто боїться чергового" розносу " від Марата. І, як з'ясувалося, не дарма.

Автоблогер все одно знайшов вихід з цієї ситуації. Він купив це ж авто, тільки в іншого дилера в іншій області. Як тільки ролик вийшов в мережі всі відразу зрозуміли, що ця машина не варта уваги. Тому що в ній виявилося просто величезна кількість недоліків, на які розробники сподівалися, що ніхто не зверне увагу.

У цій машині Марату "Бороду" засмутило абсолютно все: починаючи від килимків, які навіть не змогли нормально постелити, закінчуючи механічними склопідйомниками ззаду.

Марат "Борода «підвів підсумок, що LADA Niva Travel, також як і всі інші автомобілі» АвтоВАЗу", не є новою. А отже було даремно очікувати від цього авто каки-то високих показників по технічній частині і комфорту.

Раніше Hyser писав про те, що у мережі показали невідому версію Київського мотоцикла"Дніпро".

Також писали, що у мережі показали, як виглядала Таврія-кабріолет, яка так і не пішла в серію.

Нагадаємо, що АвтоЗАЗ похвалився новинкою, новий універсал Lada Largus вразив автолюбителів.