Автолюбителі відшукали "Москвич", який 20 років простояв у гаражі і спробували його завести

Незважаючи на те, що на дворі 2021 рік творіння радянського автопрому все ще мають популярність серед автолюбителів. Особливо, якщо це автомобіль, який роками стояв в гаражі і його ніхто не використовував. Так, блогери відшукали цікавий екземпляр - "Москвич" 412, який два десятки років простояв у гаражі. Відповідне відео опубліковано на youtube-каналі "Кузня Тест драйву".

Автолюбителям вдалося знайти "Москвич" 412 1975-го року випуску, який простояв у гаражі 20 років. Останній раз, за словами власника, автомобіль заводився 5 років тому. Автомобіль зберігався не в найкращих умовах, тому час його не дуже пощадив. Зокрема блогер зазначив, необхідність трохи реставрувати кузов.

Відзначається, що Перший власник "Москвича", який користувався автомобілем близько 26 років, "накрутив" 57 тисяч кілометрів пробігу. Так, блогер вирішив спробувати завести двигун автомобіля, який роками стояв не використовуючись. Насамперед автолюбитель під'єднав до автомобіля Новий акумулятор. Перша спроба була не найвдалішою - автомобіль завівся лише на мить. Однак з другого разу запустити двигун все ж вдалося.

Запуск двигуна автомобіля "Москвич". Фото: скріншот Youtube-відео
Запуск двигуна автомобіля "Москвич". Фото: скріншот Youtube-відео

Блогер підсумував, що на запуск двигуна автомобіля, який не заводився 5 років, пішло близько 5 хвилин.

Автолюбитель зазначив, що деякі нюанси і несправності в автомобілі присутні, проте для свого віку він досить хороший. Чоловік зазначив, що далі, швидше за все, автомобіль буде реставрований.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у мережі показали незвичайний лімузин, який зробили з двох " запорожців".

Також портал Hyser писав, що українські майстри створили незвичайний гібрид Запорожця і УАЗ.

Крім того портал Hyser писав, що умільці перетворили знаменитий УАЗ "Буханець" в повноцінний будинок на колесах з 4 спальними місцями. У салоні автомобіля є речова шафа, висувні столи, умивальник і навіть газова піч.