Стало відомо, що помер актор Олександр Толубаєв, на рахунку якого понад 30 ролей у кіно та серіалах. Актору, який прославився завдяки ролі Розенберга у другому сезоні серіалу "Скліфосовський", було 72 роки.

Крім "Скліфосовського" фільмографія актора включає також картину "Вищий пілотаж, радянський фільм "Борис Годунов" 1986 року режисера Сергія Бондарчука, детективний серіал "Операція "Ляльковод", стрічку "Обід мовчання" і серіал "Розшук".

Трагічну новину повідомили представники воронезької філії Спілки театральних діячів Росії "Будинок актора".

"Творче життя Олександра Миколайовича було пов'язане з театрами багатьох міст, у тому числі Воронежа, Москви, Липецька. Його вистави, в яких він і сам нерідко брав участь, любили і актори, і глядачі. Він був світлою, доброю, талановитою та інтелігентною людиною. Таким ми його пам'ятатимемо. Висловлюємо співчуття рідним, друзям та колегам Олександра Миколайовича Толубаєва", - заявили у воронезькому відділенні Спілки театральних діячів Росії "Будинок актора".

Крім того, у воронезькому відділенні Спілки театральних діячів додали, що перед смертю артист боровся з тривалою та тяжкою хворобою.

Відомо, що останнім часом Олександр Толубаєв жив у Воронежі та активно співпрацював з творчим центром "Антрепризу", де поставив "Не всі коту масляна" О. Островського, "У бігах" за маловідомою п'єсою С. Розсохіна та В. Преображенського, "Наваждення" за А. Аверченком.

Читайте також:

Переведення годинника на літній час: на годину вперед або на годину назад? Коли переходимо

Їх було лише дві штуки: як виглядав молодіжний ЗАЗ "Таврія" для обраних

"Нічого відкривати роти": Кадиров порадив російським солдатам не скиглити через брак снарядів та їжі