Стало відомо, що російський актор Артур Смольянінов, який підтримав Україну після 24 лютого, взяв участь у проекті "Громадянин поет".

Так, 13 лютого на YouTube з'явилося свіже відео із артистом. У ролику він з'явився на тлі величезного синьо-жовтого плаката в образі української поетеси Лесі Українки. Крім того, у кадрі можна спостерігати манекен у спортивному жилеті російської збірної з автоматом Калашнікова - саме в такому вигляді була представлена ​​"коханка" глави Кремля Аліна Кабаєва.

Смольянінов продекламував саркастичні вірші про кремлівського диктатора Путіна, який отримав назву "З ким кінчає В. В. Путін". Автором такого "інтимного" тексту виступив поет-опозиціонер Дмитро Биков.

Поетичний твір розповідає про все найважливіше, з чим у прямому та переносному сенсах розправився президент РФ за час свого правління.

"З Конституцією, наприклад, скінчив пару разів він. Зі свободою скінчив слова. Всім тепер опало, навіть Алла Пугачова під нього потрапила... Він із самою Росією скінчив, як ніхто не зміг би..." - каже знаменитий артист на відео.

Головне посилання, адресоване Путіну, яке диктатор повинен нарешті усвідомити: "Україна не Росія - ти не скінчиш з нею!"

Наприкінці Артур Смольянінов, знімаючи з себе образ Лесі Українки, каже: "І прислухаючись до вою, скаже світ втомлено: краще б ти накладав на себе руки. Всім би краще стало".

Нагадаємо, що Артур Смольянінов залишив свою успішну акторську кар'єру в Росії через агресію країни щодо України та переїхав жити до Латвії. Тепер він їздить по всьому світу з концертами, де прославляє Україну та її боротьбу за свободу.

Читайте також:

Спробуйте дізнатися: Тіна Кароль показала архівне фото у кумедному пальті.

Незвичайний лайфхак: навіщо деякі господині одягають шкарпетку на пилосос

Їх лише три: яким знакам Зодіаку неймовірно пощастить найближчим часом