Стало відомо, що 9 лютого 2023 року горе прийшло в родину відомої української співачки Ірини Федишин.

Так, у бою під Соледаром Україна втратила ще одного Героя - 34-річного Романа Климковича, що являється двоюрідним братом виконавиці. З перших днів війни він пішов боронити рідну землю добровольцем.

Про своє горе артистка розповіла у Instagram, поділившись останнім спільним фото з загиблим братом.

"Ромчику, братику, пишу цей пост, сльози заливають, я не вірю ! Ми тільки нещодавно бачилися, тебе відпустили на 10 днів додому. Ти зразу провідав нашу бабусю. Потім ти прийшов до мене у гості і розповідав про війну. Ти був повний сил, енергії, навіть, словом не обмовився, що там важко. А у мене, навіть, думки ніколи не було, що може щось трапитися. Ти постійно посміхався і піджартовув. Ми стояли на коридорі і ніяк не могли розпрощатися. Ти час від часу мене обіймав, йшов і знову зупинявся на розмову", - пригадала зірка.

Ірина розповіла, що 9 лютого зателефонували побратими Романа і сказали, що його більше немає. Вона попросила в підписників молитися за наших захисників, яким у ці хвилини дуже важко.

"Я не вірила і до останнього сподівалася, що це помилка. Можливо, ти поранений і потрапив у полон. Але твій побратим Володя, з яким ви разом добровольцями пішли на війну, повернувся сьогодні у цей окоп і пересвідчився, що тебе вже немає … Він намагається винести твоє тіло, сказав, що не залишить тебе. Але це зробити дуже важко, оскільки є оточення з трьох сторін. Володя, ти маєш вижити! Роман би цього дуже хотів. Якби не було важко, ти маєш подбати про свою безпеку. Прошу молитву за хлопців, яким у ці хвилини дуже важко », - наголосила вона у пості.

Зі слів Федишин, брат завітав до неї на концерт у Трускавці 25-го січня. Після нього вони зробили фото, яке виявилося їхнім останнім спільним.

"Яка ж я була рада, коли побачила тебе у першому ряду. Ти, як завжди усміхався, аплодував і підтримував мене. Після концерту ми жваво спілкувалися, зробили з тобою фото…., Господи, це було наше останнє фото разом », - йдеться у повідомленні співачки.

"Ти гордився мною, а я ціле життя буду гордитися твоїм подвигом - віддати життя за волю України. Серце нашої родини розбите,ми дуже тебе любимо, Ромчику. Спи спокійно, мій братику. Вічна пам’ять герою України", - написала Федишин.

Нагадаємо, серед тих, хто зараз захищає Україну від російської навали, брат співачки Катерини Бужинської та онук акторки Ади Роговцевої.

Читайте також:

Хто тато? Учасниця “Холостяка” з Топольським показала значний живіт. Фанати гадають, хто так ощасливив дівчину

Дуже поганий: у мережі показали, як виглядає путініст Михалков після реанімації. Фото

Чоловік обіцяв шубу – чоловік добув шубу: вдовам “мобиків” із “ДНР” масово дарують хутряні вироби не першої свіжості. Фото