Один із законів життя говорить, що як тільки зачиняються одні двері, відчиняються інші. Долі учасниць шоу "Холостяк" тому підтвердження.

Так, стало відомо, що 20-річна учасниця 12 сезону шоу "Холостяк" з Алексом Топольським, танцівниця Аделіна Делі готується зазнати радості материнства. Фото з округлим животом вона поділилася на своїй сторінці в Instagram .

Майбутня мати опублікувала знімки, на яких позує в сексуальному комбінезоні з напівпрозорої сітчастої тканини, що облягає фігуру. На якому вона місяці дівчина не повідомила, але судячи з розміру животика Аделіна має народити вже скоро.

"Я не сильно уявляю себе домогосподаркою. Навіть сказала б, що це виключено. Тільки розвиток і робота. Відразу в дію після пологів. У мене не вдається тримати себе в адекватному моральному стані, сидячи вдома і не маючи графіка. Відразу деградую", - розповіла майбутня мати.

Зазначимо, що днем ​​раніше Делі поспілкувалася з передплатниками в Instargam і відповіла на питання, що їх цікавлять, про вагітність. Хореограф розповіла, що почувається добре і що після народження первістка планує поєднувати материнство та кар'єру.

До речі, хто є батьком майбутньої дитини, танцівниця не розповіла.

Нагадаємо, що Аделіна Делі кілька років працювала у балеті Насті Каменських. Вона неодноразово говорила, що здобула цінний досвід за час роботи з відомою співачкою і виросла як професіонал.

Аделіна кілька разів брала участь у танцювальному проекті "Танці зі зірками". Так, у 2019 році вона була партнеркою білоруського репера Серьоги, а вже наступного року дівчина виходила на паркет у парі із футболістом Сергієм Мельником, екс-учасником шоу "Холостяк-5".

Читайте також:

Дуже поганий: у мережі показали, як виглядає путініст Михалков після реанімації. Фото

Чоловік обіцяв шубу – чоловік добув шубу: вдовам “мобиків” із “ДНР” масово дарують хутряні вироби не першої свіжості. Фото

Туалет прямо в кімнаті, а спати доведеться біля прання: у Києві здають найменшу квартиру