Знаменитий український актор, співак, композитор, поет-пісняр, телеведучий та народний артист України Андрій Данилко показав, з ким він проводить час закордоном. Він вирушив у соціальну мережу, щоб продемонструвати свій відпочинок із жінкою.

Відповідну публікацію Андрій Данилко опублікував у своєму обліковому записі в Instagram.

Після публікації Данилку стало відомо, що він гастролює разом із Білоконь. Так, він показав спільні фотографії того, як вони проводять час разом.

«תודה חיפה! אשקלון, מתחילים בקרוב! Україна переможе! Photos by @asher__davidson @radiomegastar», - підписав фотографії знаменитий співак з України.

Численна аудиторія, яка підписана на сторінку Андрія Данилка, ретельно стежить за його особистим життям та кар'єрою. Фанати не змусили довго чекати і вирушили писати свої відгуки під фотографіями.

«Андрій та команда, для мене було щастя та честь фотографувати Ваш концерт. Дякую за чудовий концерт!», «Андрію, не уявляю України без Вас та вашої творчості. Здоров'я Вам!», « Come to USA! I love music from Ukraine. Sending much love and peace», - залишають відгуки фоловери українського артиста.

Читайте також:

Андрій Данилко зібрався їхати до Москви. Подробиці скандального рішення

Справжній прибулець: українець продає Запорожець, що світиться, за 100 тисяч. Фото

Відключення світла у Києві можуть бути ще довше. Що потрібно знати

Як позбутися молі в шафах, не купуючи будь-яку хімію в магазині