Усі давно знають, що український хореограф Влад Яма з дружиною Лілією та сином виїхали до США першого ж дня повномасштабного вторгнення російської армії в Україну. За це йому регулярно прилітає від користувачів та зіркових колег. Довгий час він видаляв негативні коментарі і відмовчувався з цього приводу, проте зараз все ж таки вирішив відповісти.

Так, днями у своєму Instagram Яма опублікував фото на тлі пляжу в Майамі, тримаючи дошку для серфінгу в руках. Незважаючи на текст під фото, пов'язаний із благодійним аукціоном на допомогу ЗСУ, користувачі захейтіли його за недоречність цього контенту в розпал кровопролитної війни.

Саме після цього фото на знаменитого хореографа впала чергова тонна критики. Користувачі мережі закликали його повернутися до України та вступити до лав ЗСУ, щоб захищати рідну країну від російських окупантів.

Проте сам Влад в инста-сторіз написав, що не збирається нікому нічого доводити.

"Так, ситуація екстремальна. Кожен має право на свою думку, але я не бачу сенсу комусь щось доводити, є справи важливіші", - написав Яма.

Також за танцюриста вкотре заступилася дружина: "Ніхто не має права засуджувати право вибору кожного з нас! Не судіть, щоб і вас не судили. Ніхто не знає обставин кожного".

Читайте також:

Історичне рішення ухвалено: Українська Греко-Католицька церква переходить на новий календар

Вторгнення Білорусі до України: експерт розповів, чого чекати насправді

Йому було всього 15 років: підліток "під мухою" прокотив свого друга на мотоциклі та відправив на той світ