Співачка Ані Лорак ось уже рік намагається обходити політичні теми стороною та концентрується на професійній діяльності, проте минулого тижня вона дала невеликий акустичний концерт та здійснила несподіваний "жест доброї волі" у бік українців.

Так стало відомо, що Ані Лорак оголосила збір коштів на допомогу Україні. Щоправда, кому саме допомагає співачка, яка давно не виходить на сцену, проте активно записує нові пісні, зірка не афішує, а перенаправляє всіх на свій англомовний сайт.

До речі, вказано там українські реквізити для донатів.

Щоправда, люди не можуть зрозуміти, чому артистка не виступає відкрито зі своєю позицією, оскільки вона вже визначилася. Багато хто підозрює, що Лорак має намір всидіти на двох стільцях, заробляючи в Росії і потихеньку допомагаючи Україні.

  • "Ніяк не наважиться прямо сказати, кому і у зв'язку з чим хоче допомогти",
  • "Мічається дівка. Хоче допомогти-допомагай адресно, конкретно сім'ї, людині. А всі ці фонди - привласнення коштів",.
  • "А сказати, для кого допомога, слабо?", "А яким людям ти допомагаєш???",
  • "Навіщо робити такий каламутний збір грошей. Незрозуміло, куди і на що... Тільки ще більше проти себе людей налаштувати... Коментарі тільки варто почитати",
  • "Ось вона, звичайно, дурна, підписала собі смертний вирок на російській естраді. Скасують як і Меладзе. Поїде потім на дозволених містах на мові співати свої непотрібні пісні", - обурюються фоловери.

Читайте також:

Пацієнти та гінекологи: путініст Медведєв зганьбився в мережі, пригрозивши Україні «смертю»

Наступні півроку покажуть, чи Україна існуватиме: у ЦРУ розповіли про підступний план Путіна

«Як навчитися жити без екстриму?»: Тіна Кароль вперше розповіла про свою згубну звичку. Фанати не чекали