Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв влаштував чергову істерику через те, що Урсула фон дер Ляйєн прибула до Києва з візитом. Через такий поворот подій путінська підстилка почала загрожувати продовженням війни в Україні.

Цю інформацію розмістили на порталі «obozrevatel», посилаючись на шалені вислови Медведєва.

Ні для кого не секрет, що є дружком Путіна Медведєв. Він вкотре виговорився про Захід і назвав українську владу «нацистською бандою». З одного боку, тут нічого нового, проте путініст почав загрожувати Україні продовженням війни і він дуже гостро виговорився про Урсула фон дер Ляйєн.

Як відомо, у Києві відбулася зустріч президента України Володимира Зеленського та Урсули фон дер Ляйєн. Повідомляється, що на зустрічі було обговорено подальшу допомогу Україні в економічному плані.

Медведєв сказав, що все це «брехня» і що «економіка цієї нещасної території стрімко перетворюється на смердючу потерть». Також він зазначив, що ВВП України «скоротився на 35-36%», так само як і решта. Але він не наголосив, що все це через вторгнення Росії на територію України.

"Очевидно, що Росія продовжить працювати над досягненням цілей "спеціальної військової операції". Отже, за підсумками цього року ВВП України може впасти ще на 5-10%", - пригрозив Медведєв.

Важливо відзначити, що він також вирішив принизити і голову Єврокомісії, назвавши її "злісною бабкою-повитухою" Урсулою фон "щось незрозуміле".

Читайте також:

Період путінських репресій: астролог розповів, коли у Росії розпочнуться трансформації. Спокійно не буде нікому

Путіна дуже залякали на кілька років уперед: у британській розвідці розповіли, на що піде Кремль