Стало відомо, що DOROFEEVA, яка недавно зізналася, що в минулому була інфантильною і безвідповідальною, продовжує пошуки сенсів у новій музиці.

«Розлука, відстань, розставання, емоційна напруга, внутрішній надрив і розпач – це те, що переживає багато людей зараз. Я бачу ці історії щодня, відчуваю їх, пропускаю крізь себе. Тому пісня «вотсап» така надривна, настільки переповнена емоціями. Це моя найсерйозніша пісня, вона нова для мене – за змістом і за вокальною подачею», – прокоментувала свою нову пісню Надя Дорофєєва.

У кліпі на новий трек режисер показав дівчину, яка важко переживає розлуку, і весь свій біль та розпач вкладає в кожний удар барабанної палички - вона грає й грає, поки сили не закінчуються.

Кліп тбув представлений на YouTube-каналі Наді Дорофєєвої.

Шанувальники тепло зустріли другу спільну роботу Дорофєєвої та Кацуріна, адже лише за один день кліп "Вотсап" зібрав понад 400 тисяч переглядів на Youtube.

«Неможливо слухати без сліз», «Мурашки… Актуально», «Дуже сильна пісня», «Голос українською мовою звучить набагато милозвучніше», «Твої україномовні пісні — ідеальні», — пишуть у коментарях від новою роботою Дорофєєвої.

Читайте також:

Фіналістка 12 сезону шоу «Холостяк» мало не загинула в авіакатастрофі

У Голлівуді нова зірка: у американському блокбастері зняли український «Запорожець»

Накрийте вдома дзеркала простирадлями: небезпечний день 29 січня. Яке релігійне свято та які заборони