Нещодавно закінчився 12-й сезон романтичного реаліті-шоу "Холостяк", у якому головний герой Алекс Топольський у фіналі обрав модель Катю Лозовицьку, а фаворитці Саші Мудрій сказав, що відпускає її. Швидше за все, дівчина розраховувала зовсім на інший фінал і, враховуючи її скандальність на проекті, на популярність. Тепер інтерес до своєї персони вона "підігріває" пікантними подробицями зі свого життя.

Так, зовсім недавно Вікторія Варлей з "Холостяка" в інтерв'ю Ганні Оліцькій у програмі "Без комплексів" розповіла, що Саша Мудра влаштувала своє особисте життя в США з дуже багатим і щедрим американцем, який виконує всі її забаганки.

Можливо, належного ефекту ця новина на публіку не справила, тому днями дівчина поділитися з шанувальниками моторошними подробицями одного інциденту, коли вона опинилася на межі життя та смерті. Свою розповідь в Instagram Олександра Мудра супроводила відвертою фотографією в купальнику, яку вона зробила під час відпочинку в Мексиці.

Так, за словами Мудрої, якось вона мало не померла, тому що під час одного з перельотів її літак почав різко втрачати висоту і в салоні з'явився сильний запах гару. Це сталося, коли дівчина летіла з Канкуна (Мексика) до Мюнхена.

Олександра Мудра каже, що після цього інциденту вона глянула на життя інакше і зрозуміла значення слова "надія".

"Було дуже страшно, люди починали панікувати, а стюардеси ввічливо намагалися всіх заспокоїти. Якесь дивне почуття було, ніби щось може статися, але ти впевнений, що все буде гаразд. Це відчуття, це надія, яка завжди з'являється, щоб підбадьорити", – написала харків'янка.

За словами Мудрої, паніка тривала близько 3 хвилин, але тоді вони здавалися вічністю, оскільки люди розуміли, що може статися трагедія. Пілот розгорнув літак та посадив його в аеропорту, звідки вилітав. Після прибуття у дівчини виникла думка, що в літаку, що падає, не було атеїстів.

"Впевнена, що до кожного з нас у той момент прийшла надія, до кожного своя. Ми з вами всі різні, але такі схожі між собою саме тим, що ми люди справжні та живі. Не втрачайте себе і її. Ніде й ніколи", - Залишила свої думки під постом красуня.