Харизматичний співак, заслужений артист та улюбленець мільйонів жінок, Валерій Меладзе завжди був бажаним гостем на всіх заходах, присвячених 8 березня. Ось тільки все 2023 року змінила випадково кинута фраза на підтримку українців у війні проти Путіна.

Так, стало відомо, що 8 березня у Валерія Шотаєвича було заплановано виступ у московському клубі "Барвіха Luxury Village". Квитки були майже розпродані (максимальна вартість сягала 70 тисяч рублів - прим. ред. ), проте цими днями цей захід скасували.

Очевидно, тепер 57-річного артиста можна буде почути виключно на закордонних майданчиках.

"8 березня всі, хто купив квитки, прийти можуть, але на концерт Володимира Преснякова. Усі місця, ціни залишаються такими ж", - поділилися з представниками преси співробітники концертної зали в Барвіху.

Ще б пак, на відміну від Меладзе Володимир Пресняков радісно підтримує вбивства українців.

При цьому, до речі, Отар Кушанашвілі шалено захищає співака, якого нині критикують росіяни. Журналіст запевняє, що Меладзе не потребує грошей, оскільки він активно гастролює Європою.

"Я переписувався з ним учора. Дві-три скасування, не більше. Виступає частіше, ніж ви граєте в шалений патріотизм, і отримує більше, ніж Гордон і Барановська разом узяті. Єдина вада - не ділиться, жлобська метелиця", - написав у соцмережах. Кушанашвілі.

До речі, на тлі скасування в Росії Меладзе з'явилися чутки про те, що він із дружиною Альбіною Джанабаєвою та дітьми нібито збирається переїжджати в Дубай, але ці домисли поки що не отримали підтвердження.

Нагадаємо, що співака Валерія Меладзе визнали чи не ворогом Росії після нещодавнього скандалу на концерті у Дубаї. Справа в тому, що на одному зі своїх виступів співак уперше висловився про спецоперацію в Україні та похвалив українських хлопців.

Читайте також:

Лавров визвірився на американців: "Ви перейшли всі червоні лінії!". Так просто це не скінчиться

Він не той, за кого видає себе: екс-учасниця «Холостяка» розповіла правду про особистість Алекса Топольського

Захоплення території Росії: Зеленський розповів про плани ЗСУ