Нещодавно Алла Пугачова потрапила до опублікованого британською медіакорпорацією "Бі-бі-сі" список 100 найвпливовіших жінок цього року. Такою вона була визнана за відкрите засудження війни в Україні. При цьому в Росії "вчорашні шанувальники" співачку називають "зрадницею" і навіть вимагають від російського керівництва позбавити її громадянства, звань, нерухомості, пенсії та заборонити трансляцію її пісень на радіо та телебаченні.

Колишній стиліст російської співачки Алли Пугачової – Джордж Ровалс – розсекретив доходи Примадонни. За його словами, свого часу вона заробила нечувані гроші.

У коментарі росЗМІ він зазначив, що Пугачова завжди відкладала гроші на "чорний" день, бо знала, що проживе дуже довге життя.

"Вона як у воду дивилася. Цей "чорний день" для неї настав. Тепер вона просить про одне: "Ви, головне, мене підтримуйте!". А за її гроші не хвилюйтеся: там усе нормально", - сказав Ровалс.

Він додав, що не варто вірити чуткам про бідність Примадонни і що вона втратила всі гроші.

"Такі гроші, які є у неї, вам навіть і не снилися. Ви навіть ці нулі порахувати не зможете", - додав чоловік.

Читайте також:

Його вже не бояться: Гіркін розповів, як будь-хто може відрізнити Путіна від його двійника

Керівництво МВС не вижило: під Києвом на житловий масив упав вертоліт, поряд із дитячим садком. Декілька дворів у вогні. Що відомо

Ну і форми: Дженніфер Лопес похвалилася соковитою фігуркою в міні-купальнику