Вперше про роман Володимира Остапчука з молодшою на 16 років журналісткою Катериною Полтавською заговорили у середині грудня 2022 року. А підтвердила чутки блогерка Юлія Тимошенко, співставивши сторіси Володимира Остапчука та Катерини. Ці фото переконливо демонструють, що живуть Остапчук та Полтавська разом, бо прикрашають одну й ту ж ялинку та снідають за одним і тим же столом.

Український шоумен Володимир Остапчук, після розлучення з другою дружиною Христиною Горняк, воліє не виносити на загал своє особисте життя.

Проте, ведучий активно дає зрозуміти, що наразі його серце не вільне. Дедалі частіше у своєму Instagram Остапчук показує, що йому є, кому готувати сніданки і Володимир не втрачає нагоди, похизуватися ними.

Так, на днях і Володимир, і Катерина запостили у сторіз спільний сніданок, який приготувала Полтавська. Дівчина навіть поділилася рецептом. Певно, Катерина знає, що шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок і дівчина активно його прокладає.

Наразі інстаграм-профіль Катерини Полтавської вже закритий, але, судячи з "шапки", працює вона журналісткою, project-менеджеркою та веде свій блог. У неї понад 30 тисяч підписників. В інстаграмі її знають як дівчину, яка "смішно відповідає на коменти росіян". Сама вона з Кропивницького, але закінчила університет імені Грінченка та живе в Києві.

Читайте також:

Медведєв у дикому чаді розповів, що Москва простягла Україні "руку християнського милосердя"

Захищав Україну: у бою не стало відомого українського спортсмена

Росіяни зголосилися: Путін почав повертати Україні захоплені території. Фото указу