Принц Гаррі продовжує дивувати своїми одкровеннями весь світ, випустивши власну книгу мемуарів "Запасний".

За інформацією видання Page Six , у своїй книзі Гаррі несподівано зізнається у вживанні наркотиків. У своїх мемуарах "Запасний" він розповідає про пристрасть до кокаїну у підлітковому віці.

Герцог Сассекський згадав, як британські таблоїди зображували короля Карла III "змученим батьком-одинаком, що справляється із залежною від наркотиків дитиною", коли Гаррі було 17 років, зазначивши, що в цей час він "звичайно ... вживав кокаїн".

Колишньому військовому льотчику вперше запропонували препарат "в чиємусь заміському будинку, під час зйомок", пише він у своїй книзі, яка надійшла у продаж у США 10 січня.

"Мені запропонували доріжку, і з того часу я зробив ще кілька", - пояснює Гаррі, називаючи вживання наркотиків "не дуже веселим".

Хоча це "не зробило його особливо щасливим", воно "змусило його відчути себе іншим", що було його "головною метою".

Принц, якого пізніше звинуватили у повторному вживанні кокаїну у 2012 році після книги про вечірки у Лас-Вегасі, також докладно описує втрату цноти в підлітковому віці у своїй книзі, написавши, що це сталося на "трав'яному полі" за пабом з "літньою жінкою" .

Хоча Гаррі не називає в тексті свою кохану, він зазначає, що вона "досить любила коней" і ставилася до нього "як до молодого жеребця". Він пише: "Це була "швидка поїздка", після якої вона шльопнула мене по дупі і відправила на милість".

Як з'ясували журналісти, "літньою красунею", з якою втратив цноту принц Гаррі, виявилася колишня модель Сюзанна Харлі. Саме вона 20 років тому із задоволенням ділилася подробицями романтичної ночі із молодим принцом.

За її словами, трапилося все на різдвяній вечірці, коли молодий мачо поцілував її, після чого справа почала набирати обертів.

"Він дика дитина... На вулиці він звертався зі мною як дорослий чоловік. Він схопив мене за талію і притягнув до себе", - ділилася емоціями модель.

Читайте також:

Медведєв у дикому чаді розповів, що Москва простягла Україні "руку християнського милосердя"

Захищав Україну: у бою не стало відомого українського спортсмена

Росіяни зголосились: Путін почав повертати Україні захоплені території. Фото указу