Акторка Тетяна Кравченко, яка народилася в Донецьку, всерйоз налякала російську публіку. Ще б пак, зірка серіалу "Свати" зникла безвісти - вона не з'явилася в театр і протягом двох діб з нею не могли зв'язатися родичі.

Так, у середу, 4 січня, артистка мала зіграти у виставі у Санкт-Петербурзі, проте коли треба було виходити на сцену, Кравченко просто не приїхала до театру. Про ситуацію, що сталася, у своєму Instagram розповів колега актриси Стас Садальський, який грає з нею у цій виставі.

"Ранок подарував форс-мажор у вигляді Кравченка, яка не приїхала на спектакль. Всі спроби зв'язатися з Тетяною виявилися марними. Від пропозиції зламати двері її квартири відмовилися, ситуацію це вже не врятувало б - літаки з Москви до Пітера не літають так швидко", - сказав Садальський і натякнув, що актриса має проблеми з алкоголем.

Режисерам терміново довелося шукати заміну зірці "Сватів".

Помітивши зникнення, її колеги хотіли навіть поїхати до Москви і виламати двері її квартири, проте, як повідомляють росЗМІ, з актрисою, яка зрадила Україну, все гаразд.

"З Тетяною Едуардівною все добре, ми з нею на зв'язку. 10 січня вона за графіком грає у виставі "Одруження", а 17 січня - вийде на сцену у постановці "Під одним дахом". Що стосується інциденту з її зникненням, тут ми ніяких коментарів не даємо", – повідомили у прес-службі театру.

За інформацією колег, 69-річну Кравченко могла засмутити смерть колишнього голови Верховної Ради РРФСР Руслана Хасбулатова, оскільки вони були добрими друзями. Селебріті перенесла емоційне потрясіння та впала в депресію після новини про смерть близької людини.

Нагадаємо, у 2015 році Кравченку було заборонено в'їзд до України, оскільки вона підтримала анексію Криму та окупацію Росією Донбасу. Крім того, Тетяна називала Україну "фашистською державою" і продовжує мовчати про злочинні дії Путіна. Артистка працює в Москві і гастролює Росією, поки її співгромадяни гинуть від російських ракет.

Кравченко ще 1971 року поїхала до Москви, де вступила до Вищого театрального училища ім. М. С. Щепкіна. Наразі вона є однією з провідних актрис театру "Ленком", де зіграла понад 30 ролей.

Читайте також:

Патріарх Кирило розповів, що українці та росіяни є одним народом. Як вам таке?

Важливе церковне свято 8 січня: що заборонено і є традиції

"Вогняний птах": у мережі показали рідкісний "Запорожець", у якому перебували лише двоє людей