Її ім'я неодноразово шанувальники пов'язували з різними відомими чоловіками, серед яких були, наприклад, і Влад Яма – її партнер за проектом "Танці із зірками", а також відомий хореограф Раду Поклітару. Ще б пак, з 2011 року співачка Наталія Могилевська перебувала у статусі "холостячки", адже їй уже 47. І ось, схоже, 2022-й рік подарував співачці кохання.

Так, підбиваючи підсумки 2022-го року, Наталія Могилевська зізналася Соломії Вітвіцькій, що вона зустріла кохану людину і зараз вони разом живуть у її будинку на Осокорках. Настільки відверте визнання Могилевська зробила перед Новим роком в ефірі телемарафону , а пізніше підтвердила в інтерв'ю ТСН на каналі "1+1" 1 січня.

Так, 47-річна Наталія Могилевська заявила, що вона поки незаміжня, проте кохана людина є. І, за словами артистки, вона дуже щаслива в цих відносинах. Більше того, вони вже разом живуть. Ось тільки імені свого обранця зірка так і не назвала.

Відомо лише, що вони познайомилися у перші дні повномасштабної війни і раніше обранець Могилевської багато років жив у США. Артистка запевняє, що її бойфренд не військовий, але, як з'ясувалося, зброю до її будинку приніс.

"Я зустріла людину, яку я дуже люблю, і ми живемо разом, і в неї є зброя. Ми бували в таких місцях, що зі мною боялися їздити музиканти, боявся взагалі хтось їхати. Ми проїхали всю країну", - розповіла співачка. в інтерв'ю Соломії Вітвіцькій.

З коханим вона була у шпиталях, військових частинах, дитбудинках, пансіонатах для людей похилого віку, тому на 11 місяць війни не боїться ні ракет, ні дронів. Зірка каже, що поруч із старшим бойфрендом їй "і смерть не страшна".

"Я в принципі живу досить оптимістично, намагаюся жити спокійним життям. Перший тиждень було дуже страшно, а зараз ракета летить, я її бачу, але навіть не змінюю своїх справ. Я бачила ракету, я стріляла в дрон. Є вдома зброя. Чоловік є , і має зброю", – розповіла Наталія Могилевська.

Нагадаємо, що Наталія Могилевська двічі була одружена. Її першим чоловіком був підприємець Дмитро Чалий. Але, як виявилося, романтика квітково-цукеркового періоду та життя під одним дахом – це зовсім різні речі, тому подружжя, розчарувавшись у спільному житті, через півроку вирішило розійтися.

Вдруге Наталія Могилевська вийшла заміж теж за бізнесмена Єгора Долініна, який мав від попереднього шлюбу трьох дітей. Їхні стосунки тривали 5 років, з 2006 по 2011 рік. Причина розставання банальна: чоловік хотів, щоб дружина частіше була вдома і ставила сімейне життя вище за свою сценічну кар'єру, а також народила дитину.

Читайте також:

Не стало легендарного гонщика: не впорався з керуванням та розбився на снігоході

Путін хоче підставити Лукашенку: що відомо про підлий план Кремля

Хороша спроба, але ні: Валерій Меладзе намагався виправдатись за підтримку України. Вийшло не дуже переконливо