За останні 10 місяців російський виконавець родом із Грузії Валерій Меладзе був небагатослівним. Лише на початку повномасштабного вторгнення Росії на Україну він виступив "за мир". При цьому співак продовжив виступати з путіністами на одній сцені в Росії та заробляти рублі, незважаючи на розгорнуті війни у ​​його рідній Грузії та Україні. І ось на одному з новорічних корпоративів Меладзе озвучив те, що мало б означати його підтримку українському народу, проте дуже швидко співак "стрибнув у кущі", коли довелося ще раз озвучити його громадянську позицію.

Так, Валерія Меладзе публічно спробував виправдатись за те, що на корпоративі в Дубаї (ОАЕ) він сказав "Героям слава!" у відповідь на привітання "Слава Україні!".

Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram. Щоправда, коментарі під публікацією продюсер закрив, щоби не загострювати конфлікт.

Скандал він прокоментував після того, як у Мережі завірусилося відео одного гостя новорічного корпоративу в Дубаї. Невідомий чоловік попросив Валерія особисто передати привіт його дружині, після чого вигукнув: "Слава Україні!" Той відсунув мікрофон убік і відповів "Героям слава!", одразу ж попросивши його бути тихіше і сказавши, що він поза політикою.

Зокрема, в новому відео виконавець заявив, що вже десять місяців живе з почуттям горя.

Водночас Меладзе наголосив, що він не може ненавидіти російську владу, але при цьому й не намагатиметься комусь догоджати.

"Я хочу, щоб ви почули мене і зрозуміли мої слова. Ось уже 10 місяців я, як і багато інших людей, живу з відчуттям тяжкості і горя. Так уже вийшло, що мої народи, котрі люблять мене, перебувають у конфлікті, в якому гинуть люди. Я не можу і не хочу нікого ненавидіти і не намагаюся нікому догодити", – написав співак як вибачення".

Нагадаємо, після того, що сталося, російські чиновники почали активно обговорювати поведінку співака. Наприклад, сенатор Олена Афанасьєва наполягла на тому, щоб позбавити артиста не лише звань, а й російського громадянства. Вона підкреслила, що громадянин РФ не може себе так поводити і більше не заслуговує на повагу.

Читайте також:

Остання зброя пропаганди: Хрюша та Степаша зі "На добраніч, малюки!" їдуть на фронт умовляти українців здатися

"Чорний ящик". Буданов розповів про секретну зброю ЗСУ, яка знищує окупантів

Для чого досвідчені водії завжди возять із собою голку у салоні автомобіля