Ще в перші дні війни американська співачка Шер підтримала Україну та закликала світову спільноту дати ЗСУ все необхідне озброєння для того, щоб протистояти Росії. 75-річна артистка впевнена, що якщо цього не зробити, то вже найближчими роками путін спробує "зламати" Європу. У Новий рік-2023 зірка також не почала мовчати про свої справжні бажання.

Так, у своєму Twitter легендарна американська співачка, актриса та режисер Шер (Шерілін Саркісян) побажала всім найщасливішого Нового року, але пізніше зробила примітку: "Окей, ми можемо зробити виняток для деяких. Ми можемо зробити багато винятків".

При цьому своє послання знаменитість супроводжувала фотографією ялинкової іграшки у вигляді повішеного путіна, який тримає в руках прапори росії та Радянського Союзу.

Зазначимо, що фото моментально стало вірусним у Мережі.

Жарт співачки гідно оцінили користувачі соцсіальної мережі. Хоча деякі симпатики росії і російські роботи звинуватили її в "зайвої радикальності", більшість фанатів знаменитості похвалили її гумор.

"Це те, чого я хочу в новому році та бажаю Україні!" - пишуть у коментарях. "Кращий гумор, ми тебе обожнюємо!" "Нам потрібні такі прикраси". "Пошлю це всім друзям в Україні".

Шер підтримує Україну з перших днів повномасштабного вторгнення рф.

Так, наприклад, 18 березня співачка заявила, що готова прийняти у своєму домі біженців із України. А вже 21 березня артистка засудила напад росії на Україну і назвала російського президента володимира путіна військовим злочинцем.

Вона також неодноразово закликала США допомогти Україні зі зброєю, щоб протистояти російській агресії.

Читайте також:

Літнє перемир'я: генерал НАТО розкрив подробиці секретних переговорів росії та України

«Героям слава!»: Валерій Меладзе визначився у війні росії та України. Відео

Страх кремля наздогнав фронт: у мережі показали унікальне озброєння ЗСУ, яким українські військові знищують ворога