24 лютого 2022 року, коли війська путіна підло увірвалися в Україну, Валерій Меладзе записав відео, в якому попросив "припинити це, і сісти за стіл переговорів". Проте хто проти кого розв'язав війну, він тоді так і не сказав. Після цього артист спокійно гастролював росії і планував там же виступи і в 2023 році. Ось тільки те, що трапилося на Новий Рік у Дубаї, тепер може зруйнувати всі плани.

Так стало відомо, що на одному зі своїх концертів Валерій Меладзе відповів на вітання від шанувальника "Слава Україні", сказавши "Героям слава".

Зазначається, що на новорічному корпоративі в Дубаї один із шанувальників підійшов до артиста та попросив на відео записати привітання від Меладзе для своєї дружини Віри (згадайте відому пісню Меладзе, "Салют, Віра!")

Саме під час цього шанувальник співака додав "Слава Україні!" У відповідь Меладзе, прибравши мікрофон від обличчя, напівпошепки відповів "Героям слава!"

Після гучної схвальної реакції гостя Валерій Меладзе попросив чоловіка поводитися тихіше, зазначивши, що він поза політикою.

До речі, тепер, схоже, на Валерія Меладзе чекають великі проблеми в Росії. Ще б пак, менше, ніж за добу, одразу дві громадські організації звернулися до Мінкульту та Мін'юсту з проханням визнати співака іноагентом, зняти його пісні з ефірів та заборонити в'їзд до Росії. Ну а в Радфеді вже запропонували позбавити Меладзе російського громадянства і всіх наданих в Росії звань і нагород.

Читайте також:

Остання зброя пропаганди: Хрюша та Степаша зі "На добраніч, малюки!" їдуть на фронт умовляти українців здатися

"Чорний ящик". Буданов розповів про секретну зброю ЗСУ, яка знищує окупантів

Для чого досвідчені водії завжди возять із собою голку у салоні автомобіля