Визнаний іноагентом у Росії популярний гуморист Максим Галкін та його дружина, співачка Алла Пугачова, знайшли хитрий спосіб допомогти Україні та її мешканцям через війну, яку розпочав російський диктатор Володимир Путін.

Стало відомо, що фанати зіркового сімейства отримали унікальний шанс торкнутися повсякденного життя знаменитостей. У Мережу просочилася інформація, що в їхній замок у підмосковному селі Грязь нібито почали водити екскурсії.

Так, шанувальники зірок матимуть змогу подивитися, як жила сім'я за 10 тисяч рублів (6 тисяч гривень). Фото квитка опублікував Telegram-канал " Щоденники знаменитостей ". Щоправда, незважаючи на чималу вартість квитка, будь-яка зйомка заборонена.

Судячи з напису на опублікованому квитку, перша екскурсія відбулася 1 грудня цього року.

Зазначається, що всі охочі під час екскурсії зможуть побачити будуари Пугачової, кімнати її чоловіка Максима Галкіна, вбиральні та клозети.

Більше того, якщо вірити ЗМІ, зібрані кошти буде направлено до фонду дружини українського президента Олени Зеленської. Ще б пак, на квитку є QR-код, перейшовши яким, можна потрапити на сайт Фонду першої леді України.

Читайте також:

"Найважливіша битва у цій війні": виконавець легендарної пісні "Shape of My Heart" STING закликав фанатів допомогти українцям

Добирався вплав: онук Софії Ротару пояснив за свою втечу з України

«За щучим велінням»: Філіп Кіркоров на дні народження дочки розповів про свого "висячого товстолобика"