На початку осені, 8 вересня, світ завмер від звістки з Букінгемського палацу. "Лондонський міст впав" - кодова фраза, яка інформувала всіх про смерть королева Великобританії та Північної Ірландії та королівств Співдружності Єлизавети II.

Згідно з оприлюдненою офіційною інформацією, Її Величність померла на 97 році життя від старості.

Ніхто не підозрював про те, що королеві нездужалося, адже за кілька днів до смерті Її Величність вітала нового прем'єр-міністра Ліз Трасс. А вже за два дні Британія поринула в скорботу.

І ось нещодавно Національний архів Шотландії публікував офіційний документ, в якому було названо причину смерті 96-річної королеви Великобританії Єлизавети II. Докладніше про це інформує ТСН, посилаючись на сайт express.co.uk.

Повідомляється, що у новій біографії Джайлса Брандрета "Елізабет: інтимний портрет" автор стверджує, що королева мирно померла у своєму улюбленому Балморалі у Шотландії після боротьби з раком кісток. Містер Брандрет у своїй книжці чітко заявив, що хвороба забрала життя королеви. Варто зазначити, що автор біографії був другом принца Філіппа з 1970-х років.

Читайте також: